Overslaan en naar de inhoud gaan

Boeken en Magazines over katten waardoor je nooit meer hetzelfde kijkt naar je kat!

Eerste hulp bij kattenkwaad- Joline De Jaegher
Snor
Chat-o-Magazine 1
Chat-o-Magazine 2 _ mock-up
Chat-o-Gand in de media Qmusic Joefm Flair Marie Clarie Het laatste nieuws Nieuwsblad AVS Tvoost

Eerste hulp bij kattenkwaad- de survivalgids voor cat parents

Ja, je ziet je viervoeter doodgraag. Maar we gaan niet liegen: soms lijkt het wel alsof je een kleine terrorist in huis haalde. Eentje die je parket onderplast, je favoriete zetel tot krabtotem verheft of je ’s nachts op een jankconcert trakteert. En dat terwijl ze een halfuur later alweer snoezelig op je schoot liggen te spinnen.

Daarom zet deze survivalgids niet alleen het welzijn van je kat centraal, maar ook hoe jij als cat parent al deze capriolen overleeft én aanpakt. Documenteer welk kattenkwaad ze nu weer hebben uitgespookt, kijk mee in het kopje van de misdadiger, en vooral: leer hoe je recidive kan voorkomen met handige tips en tricks die écht helpen.

Waarom is dit een onmisbaar kattenboek voor cat parents?

  • Ludiek én informatief cadeauboek voor elk kattenmens
  • Met leuke invullijstjes en prachtige illustraties van de Nederlandse Mariska Gewald
  • Boordevol nuttige tips en -tricks van een ervaren kattentherapeut

 

Eerste Hulp bij Kattenkwaad | Boek voor probleemgedrag bij katten | Survival gids

'Snor' hét prentenboek over écht kattengedrag!

Snor maakt kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Snor’ is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten. 

Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein!Dit boek maakt van kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt?

Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal dankzij dit grappige en realistische verhaal waarin de verfijnde kattentaal correct is weergegeven.

Op een heel leuke manier leer je hoe jij het jouw eigen kat nog meer naar haar zin maakt! 

Snor de kat vertelt het je op een gewone zondag héél, héél vroeg in de morgen, startend met een ochtendconcert na een avontuurlijke nacht.  

Snor is een Heilige Birmaan waar niets heilig aan is ... 

Dit realistische verhaal, geschreven door een ervaren kattengedragsdeskundige en een gepassioneerde boekenjuf, is gebaseerd op de nieuwste inzichten in kattengedrag.

 

WORD EEN ECHTE KATTENKENNER en kijk nooit meer hetzelfde naar je eigen kat

15 jaar geleden ondervond ik zelf problemen met mijn eigen katten welke ik ondoordacht had samen geplaatst zonder voorbereiding. Ik kon nergens terecht voor advies en voelde me schuldig. Ik was vastberaden nooit meer zo een stommiteit te begaan, mijn katten beter te begrijpen en oplossingen te vinden voor hun ongewenst gedrag. Ik ging dus op zoek naar antwoorden. 

Ik ben met mijn neus in de boeken en opleidingen gedoken en ben erin geslaagd een vredig samenleven te bereiken voor beide katten.

Vandaag, al meer dan 10 jaar later, help ik menig katteneigenaar met heel uiteenlopende kattengedragsproblemen en ongewenste gedragingen. Mijn missie vanaf het begin was en is om het welzijn van mens en kat te verbeteren!

Chat-o-Magazine neemt je mee naar de wereld van de kat en beantwoordt veelgestelde vragen over kattengedrag, vachtverzorging en vakantieopvang.

Het magazine verandert je kijk op je kat, geeft je meer inzichten en zorgt voor een gerust gemoed wat betreft het welzijn van je kat.

In de verschillende artikelen leggen we je eenvoudig en praktisch alle basisinfo uit die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Ontspannend en leerrijk, ideaal samen met een tas koffie of thee.

 

chat-o-magazine jaargang 1 en 2
E-book: Een stressless cat in 10 stappen