Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor asielen en dierenartsen

 

Voor asielen en dierenartsen

 

 

  • Wil je voorkomen dat geadopteerde katten teruggebracht worden naar het asiel of gedumpt worden wegens kennisgebrek bij de eigenaar? De cijfers zijn GIGANTISCH (>20.000) !
  • Wil je elke kat die geadopteerd wordt/is, de beste basis meegeven? 
  • Wil je het afstaan voor adoptie aan het asiel wegens ongewenst gedrag verminderen? 

Dan is "Een nieuwe kat in huis" jouw onmisbare samenvatting voor het bevorderen van eeuwige gouden mandjes!

Dit doordat zo veel mogelijk katteneigenaren een beter beeld hebben van wat een kat werkelijk nodig heeft.

 

Hoeveel katten in het asiel in 2021? Bron Dierenwelzijn Vlaanderen
Flyer over een nieuwe kat in huis

Mijn naam is Joline De Jaegher, en ik werk al meer dan 13 jaar als kattengedragstherapeut. 

Mijn missie is om het welzijn van katten in het algemeen te verbeteren. Een van de manieren waarop ik graag wil helpen, is door het verstrekken van essentiële informatie aan mensen die overwegen een kat te adopteren.

Daarom heb ik een speciale folder ontworpen met de titel "Een nieuwe kat in huis". Deze folder staat boordevol waardevolle tips die problemen kunnen voorkomen en de adoptie van een kat soepeler kunnen laten verlopen. De tips behandelen onderwerpen zoals de basisbehoeften van katten en hoe je een nieuwe kat op een goede manier kunt introduceren aan een bestaande huisgenoot, om zo problemen te voorkomen.

flyer nieuwe kat in huis 2
flyer nieuwe kat in huis 1

Ik zou graag deze folder aan organisaties schenken. Ben jij hierin geïnteresseerd? Via de link kan je de digitale folder ontvangen. Je mag deze nadien gerust digitaal verspreiden. 

 

Als je liever gedrukte exemplaren wilt ontvangen, laat me dan weten hoeveel exemplaren je zou willen hebben, bijvoorbeeld op basis van het aantal katten dat jullie jaarlijks plaatsen. Daarnaast hoor ik graag waar we deze exemplaren naar toe kunnen sturen.

Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat adopties gemakkelijker verlopen, zodat katten niet onnodig teruggebracht worden omdat eigenaren bepaalde basisinformatie missen. 

Laagdrempelig uitgebreid advies in een leuk jasje? Lees dan meer over Chat-o-Magazine! 

Chat-o-Magazine neemt je mee naar de wereld van de kat en beantwoordt veelgestelde vragen over kattengedrag, vachtverzorging en vakantieopvang.

Het magazine verandert je kijk op je kat, geeft je meer inzichten en zorgt voor een gerust gemoed wat betreft het welzijn van je kat

chat-o-magazine jaargang 1 en 2