Boeken en Magazines over katten waardoor je nooit meer hetzelfde kijkt naar je kat!

Snor
Chat-o-Magazine

WORD EEN ECHTE KATTENKENNER en kijk nooit meer hetzelfde naar je eigen kat

15 jaar geleden ondervond ik zelf problemen met mijn eigen katten welke ik ondoordacht had samen geplaatst zonder voorbereiding. Ik kon nergens terecht voor advies en voelde me schuldig. Ik was vastberaden nooit meer zo een stommiteit te begaan, mijn katten beter te begrijpen en oplossingen te vinden voor hun ongewenst gedrag. Ik ging dus op zoek naar antwoorden. 

Ik ben met mijn neus in de boeken en opleidingen gedoken en ben erin geslaagd een vredig samenleven te bereiken voor beide katten.

Vandaag, al meer dan 10 jaar later, help ik menig katteneigenaar met heel uiteenlopende kattengedragsproblemen en ongewenste gedragingen. Mijn missie vanaf het begin was en is om het welzijn van mens en kat te verbeteren!

Ik merkte ook dat veel problemen met simpele tips kunnen worden verholpen. 

Daarom, na vele jaren van consultaties, heb ik dit magazine in het leven geroepen. Een simpele manier om de basics over kattengedrag, veelgestelde vragen over o.a. ongewenst gedrag, vachtzorg en vakantieopvang mee te geven aan liefhebbende baasjes.

 

Joline De Jaegher- Chat-o-Magazine

'Snor' hét prentenboek over écht kattengedrag!

Snor maakt kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Snor’ is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten. 

Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein!Dit boek maakt van kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt?

Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal dankzij dit grappige en realistische verhaal waarin de verfijnde kattentaal correct is weergegeven.

Op een heel leuke manier leer je hoe jij het jouw eigen kat nog meer naar haar zin maakt! 

Snor de kat vertelt het je op een gewone zondag héél, héél vroeg in de morgen, startend met een ochtendconcert na een avontuurlijke nacht.  

Snor is een Heilige Birmaan waar niets heilig aan is ... 

Dit realistische verhaal, geschreven door een ervaren kattengedragsdeskundige en een gepassioneerde boekenjuf, is gebaseerd op de nieuwste inzichten in kattengedrag.

 

E-book: Een stressless cat in 10 stappen