Overslaan en naar de inhoud gaan

Is een verblijf in het kattenhotel ook mogelijk als een kat onzeker is of niet speelt?

Jazeker! Het is inderdaad mogelijk dat jouw kat te onzeker is om te spelen met vreemden. Jij kent je kat natuurlijk het beste. Indien jouw viervoeter het ook thuis soms moeilijk heeft met vreemde mensen, kan dat ook het geval zijn in het Chat-o-Resort.

Actieve speelsessies zijn dan waarschijnlijk niet mogelijk bij dit type katjes. Naast het spelen, zijn er desalniettemin nog veel andere manieren waarop we het stresslevel bij jouw huistijger zo veel mogelijk proberen te beperken! Daarvoor zetten we extra in op andere hulpmiddelen zoals Feliway, kruiden en het verstuiven van essentiële oliën.

Deze laatste zijn volkomen veilig in gebruik omdat we enkel werken met verstuivers, we zullen dit nooit rechtstreeks op de kat toepassen.

Daarnaast zijn ook de kruiden en de speeltjes waar katten zich alleen mee kunnen amuseren een absolute meerwaarde. 'Alleenspel' werkt namelijk ook relaxerend!

Ook voederpuzzels of het verstoppen van snoepjes zijn extra dingetjes die jouw kat zonder de aanwezigheid van een cat servant kunnen bezighouden en helpen ontspannen!

Het gebeurt ook wel eens dat we een onzekere kat toch aan het spelen krijgen omdat ze zo positief getriggerd raakt door ons uitgebreid assortiment aan speeltjes en mogelijkheden, net omdat het helemaal op katten is afgestemd!

Voor poezen die thuis niet of weinig spelen is dit HET moment om uit te zoeken waar we ze wel mee kunnen triggeren. Spelen is immers heel erg belangrijk voor katten om te doen! Zelfs voor de iets oudere poezen :-)!

 

 

Jazeker! Actieve speelsessies zijn dan in het kattenhotel waarschijnlijk niet mogelijk bij dit type katjes. Naast het spelen, zijn er desalniettemin nog veel andere manieren waarop we het stresslevel bij jouw huistijger zo veel mogelijk proberen te beperken! Daarvoor zetten we extra in op andere hulpmiddelen zoals Feliway, kruiden en het verstuiven van essentiële oliën.