Cat School

Back to Cat School!

Yes, als je graag wil bijleren en het welzijn van jouw katten wil verbeteren dan is onze Cat School the place to be!!! Na deze twee super leerrijke dagen kijk je NOOIT meer hetzelfde naar je kat!

De eerste dag geeft je een grondige theoriebasis over kattengedrag, hoe je kat de wereld ervaart, wat ze ziet, wat ze hoort ruikt..., hoe de kattentaal in elkaar zit en hoe de sociale relaties tussen katten werken! Tijdens de tweede dag krijg je inzicht in hoe je al die theoretische kennis kan omzetten in de praktijk! 

Met deze know how kan je kleine ongewenste gedragingen thuis aanpakken, de relatie tussen jou en je kat nog beter maken en het welzijn van jouw katten ENORM verbeteren!
De eerstvolgende Cat School-days zijn:

Ja, ik schrijf me graag in!

 

EXTRA TOELICHTING DAY 1: "GEDRAG BEGRIJPEN"

We gaan in op AL jouw vragen omtrent kattengedrag, hou je niet in en vuur ze op ons af!Zoals waarom katten met hun pootjes het water oplikken,  prooien mee naar huis nemen, altijd op de tafel willen zitten, op de schoot gaan zitten van de het bezoek dat katten niet tof vind, of waarom je kat die gekke wiebel doet net voordat ze een speeltje gaat aanvallen? En nog veel meer! 
Katten hebben hier goede redenen voor en wat deze zijn, kom je tijdens deze gloednieuwe Cat School day te weten!
 

EXTRA TOELICHTING DAY 2: "BASISBEHOEFTES TOEPASSEN"

Weten van waar een kat komt of wat ze eigenlijk nodig heeft, is super goede basis om het gedrag van je kat te snappen. Maar onze huiskamers staan heel ver van hoe het vroeger voor katten was. Aan de hand van praktische tips nemen we je mee in de hedendaagse wereld van de kat en laten we hun noden en die van jou samenvloeien.

Praktisch:

*De prijs per Cat School Day bedraagt 145 euro inclusief btw, lunch en verrassingsgoodiebag!
*Locatie te Gentbrugge
*De plaatsen zijn beperkt.
*Spreker: Joline De Jaegher, gedragstherapeute met 10 jaar ervaring en een onuitputtelijke passie voor katten :-)

UPDATE: door persoonlijke omstandigheden wordt Joline vervangen door collega kattengedragstherapeut Riet en alles gaat gewoon door!
*Inschrijven voor aparte dagen is dus mogelijk maar je gaat het meeste inzicht hebben in kattengedrag en het beste weten wat te doen door beide Cat School Days te volgen.
 

Ja, ik schrijf me graag in!